Warmtepompen Berlare

Warmtepompen laten plaatsen in Berlare? Dat kan! Warmtepompen laten installeren, daarvoor moet u in regio Berlare bij Vijverman Verwarming zijn!

Als warmtepomp installateur geven uw advies over de meest geschikte warmtepomp voor uw specifieke situatie, en uiteraard zorgen we voor een perfecte plaatsing.

Lees hieronder meer over de soorten warmtepompen en hoe wij u van dienst kunnen zijn in regio Berlare.


Warmtepompen Berlare

Warmtepompen worden steeds populairder als een van de meest milieuvriendelijke en kosteneffectieve oplossingen om woningen in Berlare te verwarmen. Dit is het resultaat van opbrengsten van grondenergie afkomstig van de zon, evenals afkomstig van lucht of van de grond. Hierdoor stoot u geen CO2 meer uit en worden uw kosten aanzienlijk verlaagd.

Het installeren van een warmtepomp is zowel goed voor het milieu als voor uw budget.

Een warmtepomp is de meest kosteneffectieve verwarmingstechnologie, omdat het bespaart op zowel de verwarmings- als de warmwaterrekening. Warmtepompen hebben bovendien minder onderhoud nodig, hebben een lange levensduur en zijn zeer betrouwbaar.

Warmtepompen Berlare

Warmtepompen bij nieuwbouw of renovatie

Denkt u bij uw nieuwbouw of renovatie in Berlare aan de installatie van een warmtepomp?  Dan bekijken wij graag samen met u welke warmtepomp het meest aangewezen is voor uw project.

Warmtepompen halen energie uit de lucht of de bodem en geven dit af aan de binnenruimtes of een afgiftesysteem in de woning. Ze leveren een hoog rendement en zijn milieuvriendelijk.

Uw woning verwarmen, afkoelen of sanitair water opwarmen? Dit kan allemaal met een warmtepomp.

Omdat ze met een lage watertemperatuur verwarmen, werken ze het beste in combinatie met vloer- of wandverwarmingsconvectoren. Op die manier krijgt u het meeste waar voor uw geld uit uw installatie. Voor oudere huizen die minder goed geïsoleerd zijn en dus een grotere warmtebehoefte hebben, is een hybride warmtepomp die werkt in combinatie met een cv-ketel de ideale optie.

Wij geven advies op maat

Welk type is het meest geschikt voor u?

Er zijn op dit moment verschillende systemen op de markt. We zetten hieronder de belangrijkste op een rij:

  • Lucht-lucht warmtepomp

Bij lucht-lucht wordt gebruik gemaakt van een buiten- en binnen-unit die met elkaar in verbinding staan. Dit soort warmtepomp haalt energie uit de lucht via de buitenunit en brengt deze met hoog rendement via de binnen-unit in de te verwarmen ruimte. Tijdens de uitwisseling filtert de binnen-unit ook het stof uit de lucht.

De lucht-lucht warmtepomp biedt een hoog rendement aan een lage investeringskost en is geschikt voor zowel renovatie als nieuwbouwwoningen. Bovendien is hij energiebesparend en milieuvriendelijk.

  • Lucht-water warmtepomp

Bij lucht-water wordt energie gehaald uit de buitenlucht via de buitenunit en brengt deze via een warmtewisselaar naar een afgiftesysteem in de woning (radiatoren, vloerverwarming of sanitaire installatie). Deze pompen bieden een hoog rendement, kunnen snel geïnstalleerd worden en zijn budgetvriendelijk.  Ze kunnen zowel bij renovatie als nieuwbouwwoningen toegepast worden.

  • Bodem-water warmtepomp

Bij bodem-water wordt warmte gehaald uit de bodem via een ingegraven horizontaal of verticaal opvangnet en geeft deze warmte af aan de binnenruimtes. Dit soort pompen levert een zeer hoog rendement maar heeft meestal een hogere installatiekost.

Goed om te weten is dat niet alle bodems voor dit systeem geschikt zijn.  Want soms zijn er belangrijke graafwerken nodig of is de tuinoppervlakte bij de woning niet groot genoeg. Dit systeem is vooral geschikt voor nieuwbouwwoningen.

In uw buurt

Onze werkregio

We zijn o.a. ook actief in Aalst, Affligem, Asse, Brakel, Brussel, Buggenhout, De Pinte, Dendermonde, Destelbergen, Dilbeek, Erembodgem, Galmaarden, Gavere, Gentbrugge, Geraardsbergen, Gooik, Grembergen, Grimbergen, Haaltert, Halle, Hamme, Herzele, Kalken, Kraainem, Laarne …

Wij werken uitsluitend met kwaliteitsmerken

Onze leverancier

Wij zijn verdeler van Bosch.

BOSCH

HVAC installaties

Uw specialist in verwarming, sanitair en ventilatie.

Verwarming

Bij Vijverman Verwarming installeren we verwarmingsketels en pompen voor hernieuwbare energie, al dan niet in combinatie met radiatoren, vloerverwarming of een sanitaire installatie. Uw woning verwarmen, afkoelen of sanitair water opwarmen? Dit is allemaal mogelijk na installatie van een pomp. Mooi meegenomen is dat deze milieuvriendelijk zijn en een hoog rendement opleveren.

Wij zijn verdeler van BOSCH verwarmingssystemen voor het installeren van verwarmingsapparaten.

Sanitair

We richten ons vooral op totaalrenovaties van badkamers, van ontwerp tot eindafwerking. Daarnaast kan u bij ons ook terecht voor het herstellen of vervangen van bestaand sanitair en voor het sanitaire leidingswerk bij nieuwbouw- en renovatieprojecten.

Voor het sanitaire gedeelte werken wij samen met DESCO/STG en VAN MARCKE.

Ventilatie

Ook een goede ventilatie is een belangrijk element van een gezond binnenklimaat.  Ventilatie vermindert de kans op allergieën en verwijdert daarnaast ook feilloos vocht en onaangename geurtjes uit de woning. Er zijn op dit moment verschillende systemen op de markt;  Vijverman installeert voornamelijk het zogenaamde systeem D of warmteterugwinapparaat.

Niet alleen een gezond binnenklimaat en gezuiverde luchtaanvoer, maar ook de mogelijkheid om warmte terug te winnen uit de afgevoerde lucht d.m.v. energiezuinige ventilatoren zijn de grote troeven van dit systeem.

Vijverman Verwarming
verwarmingsinstallateur, HVAC installateur

Waarom kiezen voor Vijverman Verwarming?

Tot onze klanten behoren zowel particulieren als grote bedrijven. Of het nu een onderhoud, een installatie of renovatie van uw verwarming, een nieuwe badkamer, of een groot aanbestedingsproject voor winkels, banken, of appartementen betreft, steeds zullen we uw project met de nodige zorg en professionalisme op ons nemen. Want  klanttevredenheid vinden wij bij Vijverman Verwarming ontzettend belangrijk.

  • Jarenlange en brede ervaring door succesvol team
  • Solide partner voor kleine werken en grote aanbestedingen
  • Vlotte samenwerking en uitstekende service
  • Kwaliteitsvolle en energiezuinige materialen

Vanaf de start van uw project kunt u bij ons rekenen op deskundig advies en zorgen wij er verder voor dat de uitvoering van de werken correct en binnen de afgesproken termijn plaatsvindt.

Particulieren

Wij werken enkel regionaal om een goede service te kunnen waarborgen.

centrale verwarming

Vijverman is een solide partner voor zowel particulieren als bedrijven. 

Team

Het succes van Vijverman Verwarming is in de eerste plaats te danken aan een ervaren team van medewerkers dat iedere dag opnieuw zijn professionele kennis ten dienste stelt van u, onze klant.

Ook de zaakvoerder is actief betrokken bij de uitvoering van de werken.

Samenwerking:

Of het nu een renovatie, onderhoud of installatie bij u thuis betreft of een groot aanbestedingsproject voor uw bedrijf, ons ervaren team van medewerkers zorgt ervoor dat de uitvoering van uw project correct en binnen de afgesproken termijn gebeurt.

Bovendien zijn een vlotte samenwerking en een uitstekende service steeds gegarandeerd.

Gebruikte materialen:

Bij Vijverman bieden wij onze klanten een uitgebreid gamma van moderne, kwaliteitsvolle en energiezuinige materialen en merken aan met de beste prijs-kwaliteitsverhouding.

Op uw verzoek bekijken wij samen met u dit assortiment van materialen.