Centrale verwarming Destelbergen

Chauffagist in Destelbergen gezocht? Installatie, onderhoud, herstelling en advies bij aankoop van bijvoorbeeld een nieuwe CV-ketel.

Verwarmingsinstallateur Vijverman Verwarming is de specialist in centrale verwarming in Destelbergen: gasinstallaties, radiatoren, CV ketels (verwarmingsketels), zonneboilers, …

Lees hieronder meer over onze dienstverlening inzake centrale verwarming in regio Destelbergen.


Centrale verwarming Destelbergen

Een knus en aangenaam woonklimaat voor je woning in Destelbergen? Vijverman Verwarming staat u graag bij om al deze plannen waar te maken.

Voor de installatie, reparatie en het onderhoud van uw centrale verwarming, waaronder gasinstallaties, verwarmingsketels, vloerverwarming, warmtepompen, enzovoort bent u bij ons aan het juiste adres in regio Destelbergen & omstreken.

Uw verwarmingsinstallateur in Destelbergen

Chauffagist Destelbergen 

Bent u op zoek naar een chauffagist in Destelbergen voor het plaatsen van centrale verwarming? Bij Vijverman bent u aan het juiste adres!

Voor nieuwe installaties verschaffen wij u alle info over actuele, kwalitatieve en energiezuinige toestellen. Wij plaatsen o.a. condensatie gasketels en warmtepompen, eventueel gecombineerd met vloerverwarming.

Wij werken voor particulieren maar ook voor kleine en grote bedrijven.

Ook aanbestedingsprojecten, zoals bv. in appartementsgebouwen, vormen voor ons geen probleem. Dit soort werken, voeren wij  uit in samenwerking met Construct.be.

Een dringende reparatie?

Regionaal onderhoud en herstellingen van reguliere merken

Vijverman staat klaar voor dringende depannages, onderhoud en renovaties verwarmingsinstallaties van alle reguliere merken. U mag zich aan een snelle en efficiënte service verwachten. Wij zorgen desgewenst ook voor de nodige keuringsattesten.

U mag erop rekenen dat wij deze interventies snel en efficiënt zullen uitvoeren.
Indien nodig, voorzien wij ook de nodige keuringsattesten voor uw verwarmingsinstallaties.

In uw buurt

Onze werkregio

We zijn o.a. ook actief in Aalst, Affligem, Asse, Berlare, Brakel, Brussel, Buggenhout, De Pinte, Dendermonde, Dilbeek, Erembodgem, Galmaarden, Gavere, Gentbrugge, Geraardsbergen, Gooik, Grembergen, Grimbergen, Haaltert, Halle, Hamme, Herzele, Kalken, Kraainem, Laarne …

Wij werken uitsluitend met kwaliteitsmerken

Onze leverancier

Wij zijn verdeler van Bosch.

BOSCH

Voor radiatoren werken we met de merken Stelrad en uni.8 desco radiatoren.

Stelrad
desco
centrale verwarming, CV ketel, verwarmingsketel
centrale verwarming

HVAC installaties

Als HVAC installateur kunnen we u ook van dienst zijn met:

Sanitair

We richten ons vooral op totaalrenovaties van badkamers, van ontwerp tot eindafwerking. Daarnaast kan u bij ons ook terecht voor het herstellen of vervangen van bestaand sanitair en voor het sanitaire leidingswerk bij nieuwbouw- en renovatieprojecten.

Voor het sanitaire gedeelte werken wij samen met DESCO/STG en VAN MARCKE.

Ventilatie

Ook een goede ventilatie is een belangrijk element van een gezond binnenklimaat.  Ventilatie vermindert de kans op allergieën en verwijdert daarnaast ook feilloos vocht en onaangename geurtjes uit de woning. Er zijn op dit moment verschillende systemen op de markt;  Vijverman installeert voornamelijk het zogenaamde systeem D of warmteterugwinapparaat.

Niet alleen een gezond binnenklimaat en gezuiverde luchtaanvoer, maar ook de mogelijkheid om warmte terug te winnen uit de afgevoerde lucht d.m.v. energiezuinige ventilatoren zijn de grote troeven van dit systeem.

Vijverman Verwarming
verwarmingsinstallateur, HVAC installateur

Waarom kiezen voor Vijverman?

Tot onze klanten behoren zowel particulieren als grote bedrijven. Of het nu een onderhoud, een installatie of renovatie, een nieuwe badkamer, of een groot aanbestedingsproject voor winkels, banken, of appartementen betreft, steeds zullen we uw project met de nodige zorg en professionalisme op ons nemen. Want  klanttevredenheid vinden wij bij Vijverman ontzettend belangrijk.

  • Jarenlange en brede ervaring door succesvol team
  • Solide partner voor kleine werken en grote aanbestedingen
  • Vlotte samenwerking en uitstekende service
  • Kwaliteitsvolle en energiezuinige materialen

Vanaf de start van uw project kunt u bij ons rekenen op deskundig advies en zorgen wij er verder voor dat de uitvoering van de werken correct en binnen de afgesproken termijn plaatsvindt.

Particulieren

Wij werken enkel regionaal om een goede service te kunnen waarborgen.

centrale verwarming

Vijverman is een solide partner voor zowel particulieren als bedrijven. 

Team

Het succes van Vijverman is in de eerste plaats te danken aan een ervaren team van medewerkers dat iedere dag opnieuw zijn professionele kennis ten dienste stelt van u, onze klant.

Ook de zaakvoerder is actief betrokken bij de uitvoering van de werken.

Samenwerking:

Of het nu een renovatie, onderhoud of installatie bij u thuis betreft of een groot aanbestedingsproject voor uw bedrijf, ons ervaren team van medewerkers zorgt ervoor dat de uitvoering van uw project correct en binnen de afgesproken termijn gebeurt.

Bovendien zijn een vlotte samenwerking en een uitstekende service steeds gegarandeerd.

Gebruikte materialen:

Bij Vijverman bieden wij onze klanten een uitgebreid gamma van moderne, kwaliteitsvolle en energiezuinige materialen en merken aan met de beste prijs-kwaliteitsverhouding.

Op uw verzoek bekijken wij samen met u dit assortiment van materialen.