Ventilatie Dendermonde

Ventilatie installateur Vijverman Verwarming biedt een totaaloplossing voor je ventilatie in Dendermonde . We beschikken over heel wat verschillende systemen die voldoen aan je individuele noden en wensen. Lees hieronder meer over hoe we jou kunnen helpen.


Ventilatie installateur Dendermonde

Vijverman Verwarming is uw ervaren ventilatie installateur in regio Dendermonde . Wij hebben ruime ervaring met installeren en onderhoud van ventilatiesystemen in Dendermonde & omstreken.


Een goed ventilatiesysteem laten plaatsen is cruciaal

Ventilatie is een eenvoudige manier om muffe lucht kwijt te raken en frisse lucht binnen te brengen. Ook bij nieuwbouw of renovatie van woningen in Dendermonde is de installatie van een ventilatiesysteem vereist.

Een goede ventilatie is van cruciaal belang voor het behoud van een gezonde binnenatmosfeer.

Zorg er om te beginnen voor dat muffe geuren geen kans krijgen. Bovendien beschermt een ventilatiesysteem u tegen vocht en schimmelproblemen. Bovendien zorgt het voor frisse lucht, wat de slaapkwaliteit verbetert en het gevaar op CO-vergiftiging vermindert.

U gaat bouwen of verbouwen in Dendermonde ?

Ventilatie bij nieuwbouw en renovatie

Wenst u een ventilatiesysteem te installeren in uw woning of bedrijf, dan bent u ook hiervoor bij ons aan het juiste adres!

Dat een goede ventilatie belangrijk is voor de gezondheid, daar zijn we met zijn allen nu wel van overtuigd. Maar ventilatie vermindert bovendien ook de kans op allergieën en verwijdert daarnaast ook feilloos vocht en onaangename geurtjes. Met als resultaat, een zalig binnenklimaat in uw woning!

Welk systeem is het best voor uw woning?

Soorten ventilatiesystemen

Er zijn op dit ogenblik vier verschillende ventilatiesystemen op de markt gaande van volledig natuurlijke ventilatie over gemengde ventilatie tot mechanische ventilatie.

Het systeem dat Vijverman Verwarming voornamelijk installeert is het zogenaamde systeem D of warmteterugwinapparaat. Dit systeem werkt automatisch gestuurd en gaat continu de lucht aan- en afvoeren aan de hand van een aan- en afvoerventilator.

De lucht wordt vervolgens door de woning geleid via een netwerk van leidingen, zo aangelegd dat de verschillende luchtstromen zich niet kunnen vermengen.

De aanvoerventilator blaast zuivere, gefilterde lucht in de woning en de warme, vochtige en verontreinigde lucht wordt aangezogen via de vochtige ruimtes (badkamer, keuken, toilet) en via de afvoerventilator uit de woning verwijderd.

Wat u moet weten

Hoe werkt het?

De aangezogen toevoerlucht, die in de wintermaanden de lage temperatuur van de buitenlucht heeft, wordt in een unit opgewarmd d.m.v. de warmte, die met behulp van een warmtewisselaar van de warme afvoerlucht wordt afgenomen.

Om te vermijden dat de woning tijdens de zomermaanden ook verder zou opwarmen, wordt de lucht dan niet door, maar langs de warmtewisselaar geleid. Dit wordt automatisch geregeld in het apparaat zodat de binnentemperatuur tijdens de zomermaanden ook aangenaam blijft.

De voordelen van dit warmteterugwinapparaat zijn :

  • een gezond binnenklimaat
  • gezuiverde luchtaanvoer
  • mogelijkheid tot warmteterugwinning uit de afgevoerde lucht
  • energiezuinige ventilatoren

De filters in de aan- en afvoerunit dienen wel regelmatig te worden onderhouden.

In uw buurt

Onze werkregio

We zijn o.a. ook actief in Aalst, Aalst, Affligem, Asse, Berlare, Brakel, Brussel, Buggenhout, De Pinte, Destelbergen, Dilbeek, Erembodgem, Galmaarden, Gavere, Gentbrugge, Geraardsbergen, Gooik, Grembergen, Grimbergen, Haaltert, Halle, Hamme, Herzele, Kalken, Kraainem …

Wij werken uitsluitend met kwaliteitsmerken

Onze leveranciers

Wij zijn verdeler van VascoRenson en Duco.

vasco
renson

HVAC installaties

Als HVAC installateur kunnen we u ook van dienst zijn met:

Verwarming

Bij Vijverman Verwarming installeren we verwarmingsketels en warmtepompen, al dan niet in combinatie met radiatoren, vloerverwarming of een sanitaire installatie. Uw woning verwarmen, afkoelen of sanitair water opwarmen? Dit is allemaal mogelijk na installatie van een warmtepomp. Mooi meegenomen is dat warmtepompen milieuvriendelijk zijn en een hoog rendement opleveren.

Wij zijn verdeler van BOSCH verwarmingssystemen voor het installeren van verwarmingsapparaten.

Sanitair

We richten ons vooral op totaalrenovaties van badkamers, van ontwerp tot eindafwerking. Daarnaast kan u bij ons ook terecht voor het herstellen of vervangen van bestaand sanitair en voor het sanitaire leidingswerk bij nieuwbouw- en renovatieprojecten.

Voor het sanitaire gedeelte werken wij samen met DESCO/STG en VAN MARCKE.

Vijverman Verwarming
verwarmingsinstallateur, HVAC installateur

Waarom kiezen voor Vijverman Verwarming?

Tot onze klanten behoren zowel particulieren als grote bedrijven. Of het nu een onderhoud, een installatie of renovatie van uw verwarming, een nieuwe badkamer, of een groot aanbestedingsproject voor winkels, banken, of appartementen betreft, steeds zullen we uw project met de nodige zorg en professionalisme op ons nemen. Want  klanttevredenheid vinden wij bij Vijverman Verwarming ontzettend belangrijk.

  • Jarenlange en brede ervaring door succesvol team
  • Solide partner voor kleine werken en grote aanbestedingen
  • Vlotte samenwerking en uitstekende service
  • Kwaliteitsvolle en energiezuinige materialen

Vanaf de start van uw project kunt u bij ons rekenen op deskundig advies en zorgen wij er verder voor dat de uitvoering van de werken correct en binnen de afgesproken termijn plaatsvindt.

Particulieren

Wij werken enkel regionaal om een goede service te kunnen waarborgen.

centrale verwarming

Vijverman is een solide partner voor zowel particulieren als bedrijven. 

Team

Het succes van Vijverman Verwarming is in de eerste plaats te danken aan een ervaren team van medewerkers dat iedere dag opnieuw zijn professionele kennis ten dienste stelt van u, onze klant.

Ook de zaakvoerder is actief betrokken bij de uitvoering van de werken.

Samenwerking:

Of het nu een renovatie, onderhoud of installatie bij u thuis betreft of een groot aanbestedingsproject voor uw bedrijf, ons ervaren team van medewerkers zorgt ervoor dat de uitvoering van uw project correct en binnen de afgesproken termijn gebeurt.

Bovendien zijn een vlotte samenwerking en een uitstekende service steeds gegarandeerd.

Gebruikte materialen:

Bij Vijverman bieden wij onze klanten een uitgebreid gamma van moderne, kwaliteitsvolle en energiezuinige materialen en merken aan met de beste prijs-kwaliteitsverhouding.

Op uw verzoek bekijken wij samen met u dit assortiment van materialen.