Loodgieter Wolvertem 

Loodgieter in Wolvertem gezocht? Loodgieter Vijverman is uw installateur in Wolvertem voor al uw sanitaire toestellen, sanitair installaties, leidingswerk en badkamerrenovatie.

Heeft u een nieuw bad, toilet of wastafel nodig? Is er een lek in uw kraan? Heeft u een probleem met geurhinder? Moeten er gasleidingen of waterleidingen geïnstalleerd worden? Heeft u een nieuwe boiler nodig? Compleet nieuwe badkamerrenovatie?

Naast het gedeelte sanitair, zijn we dus ook gespecialiseerd in badkamerrenovaties in Wolvertem & omstreken. Voor uw badkamerrenovatie kan u op ons rekenen van A tot Z. 1 aannemer voor de totaalrenovatie van uw badkamer.

Loodgieter Wolvertem

Lees hieronder hoe wij u van dienst kunnen zijn als loodgieter & installateur als het aankomt op sanitair & badkamerrenovaties.


Sanitair Wolvertem

Wat kunnen we voor u als loodgieter en sanitair installateur in Wolvertem betekenen?

Sanitair Wolvertem

Zowel voor de installatie, reparatie als het onderhoud van sanitaire toestellen en installaties bent u bij ons in Wolvertem aan het juiste adres. Denk hierbij aan het herstellen of vervangen van bestaande sanitair en het leidingswerk van A tot Z bij nieuwbouw en renovatieprojecten.

Of het nu gaat om een nieuwe installatie, een totaalrenovatie of dringende herstellingen: Wij geven steeds vrijblijvend advies.

Droomt u al jaren van een nieuwe badkamer?

Badkamerrenovatie Wolvertem

Als loodgieter & installateur zijn we in de eerste plaats gespecialiseerd in totaalrenovaties van badkamers. Voor uw badkamerrenovatie bent bij ons aan het juiste adres, vanaf het ontwerp van uw project tot de eindafwerking en dit niet alleen voor renovatie maar ook voor nieuwbouw.

Verder informeren wij u graag over alle actuele, milieuvriendelijke en energiebesparende mogelijkheden voor uw sanitaire installatie.

Op heden is een van de mogelijke oplossingen de installatie van zogenaamde sanitaire zonnepanelen (of zonneboiler). Dit systeem bestaat uit zonnecollectoren en een opslagvat. De warmte die deze thermische zonnecollectoren opslaan wordt vervolgens aangewend om het water in het opslagvat op te warmen en te gebruiken in de woning. Desgewenst bekijken wij samen met u of deze oplossing realiseerbaar is in uw woning.

Voor het ontwerpen van de inrichting van uw badkamer hebben wij een uitgebreid en mooi assortiment van kwalitatieve materialen ter beschikking.

U kan ons inschakelen voor een complete nieuwe badkamerrenovatie, maar ook een gedeeltelijke badkamer renovatie.

In uw buurt

Onze werkregio

We zijn o.a. ook actief in Aalst, Affligem, Asse, Berlare, Brakel, Brussel, Buggenhout, De Pinte, Dendermonde, Destelbergen, Dilbeek, Erembodgem, Galmaarden, Gavere, Gentbrugge, Geraardsbergen, Gooik, Grembergen, Grimbergen, Haaltert, Halle, Hamme, Herzele, Kalken, Kraainem …

Wij werken uitsluitend met kwaliteitsmerken

Onze leverancier

Voor uw nieuwe badkamer zal u uw keuze zeker en vast vinden in de toonzalen van onze parter VAN MARCKE.

van marcke
badkamer renovatie, badkamerrenovatie, totaalrenovatie badkamer
badkamer renovatie, badkamerrenovatie, totaalrenovatie badkamer

HVAC installaties

Als HVAC installateur kunnen we u ook van dienst zijn met:

Verwarming

Bij Vijverman Verwarming installeren we verwarmingsketels en warmtepompen, al dan niet in combinatie met radiatoren, vloerverwarming of een sanitaire installatie. Uw woning verwarmen, afkoelen of sanitair water opwarmen? Dit is allemaal mogelijk na installatie van een warmtepomp. Mooi meegenomen is dat warmtepompen milieuvriendelijk zijn en een hoog rendement opleveren.

Wij zijn verdeler van BOSCH verwarmingssystemen voor het installeren van verwarmingsapparaten.

Ventilatie

Ook een goede ventilatie is een belangrijk element van een gezond binnenklimaat.  Ventilatie vermindert de kans op allergieën en verwijdert daarnaast ook feilloos vocht en onaangename geurtjes uit de woning. Er zijn op dit moment verschillende systemen op de markt;  Vijverman installeert voornamelijk het zogenaamde systeem D of warmteterugwinapparaat.

Niet alleen een gezond binnenklimaat en gezuiverde luchtaanvoer, maar ook de mogelijkheid om warmte terug te winnen uit de afgevoerde lucht d.m.v. energiezuinige ventilatoren zijn de grote troeven van dit systeem.

Vijverman Verwarming
verwarmingsinstallateur, HVAC installateur

Waarom kiezen voor Vijverman Verwarming?

Tot onze klanten behoren zowel particulieren als grote bedrijven. Of het nu een onderhoud, een installatie of renovatie van uw verwarming, een nieuwe badkamer, of een groot aanbestedingsproject voor winkels, banken, of appartementen betreft, steeds zullen we uw project met de nodige zorg en professionalisme op ons nemen. Want  klanttevredenheid vinden wij bij Vijverman Verwarming ontzettend belangrijk.

  • Jarenlange en brede ervaring door succesvol team
  • Solide partner voor kleine werken en grote aanbestedingen
  • Vlotte samenwerking en uitstekende service
  • Kwaliteitsvolle en energiezuinige materialen

Vanaf de start van uw project kunt u bij ons rekenen op deskundig advies en zorgen wij er verder voor dat de uitvoering van de werken correct en binnen de afgesproken termijn plaatsvindt.

Particulieren

Wij werken enkel regionaal om een goede service te kunnen waarborgen.

centrale verwarming

Vijverman is een solide partner voor zowel particulieren als bedrijven. 

Team

Het succes van Vijverman Verwarming is in de eerste plaats te danken aan een ervaren team van medewerkers dat iedere dag opnieuw zijn professionele kennis ten dienste stelt van u, onze klant.

Ook de zaakvoerder is actief betrokken bij de uitvoering van de werken.

Samenwerking:

Of het nu een renovatie, onderhoud of installatie bij u thuis betreft of een groot aanbestedingsproject voor uw bedrijf, ons ervaren team van medewerkers zorgt ervoor dat de uitvoering van uw project correct en binnen de afgesproken termijn gebeurt.

Bovendien zijn een vlotte samenwerking en een uitstekende service steeds gegarandeerd.

Gebruikte materialen:

Bij Vijverman bieden wij onze klanten een uitgebreid gamma van moderne, kwaliteitsvolle en energiezuinige materialen en merken aan met de beste prijs-kwaliteitsverhouding.

Op uw verzoek bekijken wij samen met u dit assortiment van materialen.