Sanitair

Heeft u een nieuw bad, toilet of wastafel nodig? Is er een lek in uw kraan? Heeft u een probleem met geurhinder?

Zowel voor de installatie, reparatie als het onderhoud van sanitaire toestellen en installaties bent u bij ons aan het juiste adres. Denk hierbij aan het herstellen of vervangen van bestaande sanitair en het leidingswerk van A tot Z bij nieuwbouw en renovatieprojecten.

Of het nu gaat om een nieuwe installatie, een totaalrenovatie of dringende herstellingen: Wij geven steeds vrijblijvend advies.

Droomt u al jaren van een nieuwe badkamer?

Totaalrenovaties van uw badkamer

Bij Vijverman zijn we in de eerste plaats gespecialiseerd in totaalrenovaties van badkamers. U bent bij ons aan het juiste adres vanaf het ontwerp van uw project tot de eindafwerking en dit niet alleen voor renovatie maar ook voor nieuwbouw.

Verder informeren wij u graag over alle actuele, milieuvriendelijke en energiebesparende mogelijkheden voor uw sanitaire installatie.

Op heden is een van de mogelijke oplossingen de installatie van zogenaamde sanitaire zonnepanelen (of zonneboiler). Dit systeem bestaat uit zonnecollectoren en een opslagvat. De warmte die deze thermische zonnecollectoren opslaan wordt vervolgens aangewend om het water in het opslagvat op te warmen en te gebruiken in de woning. Desgewenst bekijken wij samen met u of deze oplossing realiseerbaar is in uw woning.

Voor het ontwerpen van de inrichting van uw badkamer hebben wij een uitgebreid en mooi assortiment van kwalitatieve materialen ter beschikking.

Wij werken uitsluitend met kwaliteitsmerken

Onze leverancier

Voor uw nieuwe badkamer zal u uw keuze zeker en vast vinden in de toonzalen van onze parter VAN MARCKE.

van marcke
badkamer renovatie, badkamerrenovatie, totaalrenovatie badkamer
badkamer renovatie, badkamerrenovatie, totaalrenovatie badkamer